Avşarlı İlkokulu

Vizyon: Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmek.

Misyon: Atatürk´çü düşüncenin ışığı altında; kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek.

Başarılar: 0

Saatler: Sabahçı: 7.10-13.10 Öğlenci:13.10-18.10
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://avsarliilkokulu.meb.k12.tr

Adres - AVŞARLI MAH. AVŞARLI KÜME EVLERİ AVŞARLI İLK VE ORTAOKULU BLOK NO 10 TÜRKOĞLU / KAHRAMANMARAŞ

Öğretim Şekli :İkili Öğretim

Yerleşim Yeri - Avşarlı köyü Türkoğlu/Kahramanmaraş

Ulaşım köy otobüsleri ve özel araçlarla yapılıyor.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl 27 km,İlçe 17 km